Castello Classico


Na het succes van het vorige jaar nu de 2e editie!

Cultureel ondernemer Ivo van der Bijl zal dan met vrienden een prachtig Zomeravondconcert organiseren onder aan het theehuisje in het park en de weides, die kasteel Elsloo omringen.

Met medewerking van Het Limburgs Landschap, Kasteel Elsloo en enkele plaatselijke ondernemers is er een nieuwe traditie ontstaan: midden in de zomer een prachtig concert in een betoverende omgeving.

Het concert is gratis toegankelijk, maar er wordt wel een vrije gave verwacht van de bezoekers.

Verder is het niet toegestaan om eigen drank mee te nemen, maar de mogelijkheid bestaat wel om een glaasje wijn of water aan te schaffen op de weide.

Verder moedigt de organisatie aan om eigen dekens en stoeltjes mee te nemen.

Het concert begint om 19.30 uur en duurt tot ongeveer 21.30 uur met een pauze van 30 minuten. Het terrein is toegankelijk voor bezoekers vanaf 18.00 uur.

Voor een VIP-ontvangst met een diner en gegarandeerde zitplaatsen kunt u een mail sturen naar info@ivovanderbijl.com.

Het concert heeft een zeer mooie line-up, bestaande uit jong talent en zangers met zelfs internationale bekendheid.

U kunt genieten van een avond klassieke zang met de mooiste opera en operette aria’s, ontroerende liederen en de mooiste pianoklanken.

Deze klanken komen uit de handen van de mezzo-sopraan Lien Haegeman.

Zij studeerde aan de conservatoria van Antwerpen en Maastricht en vertolkte al vele grote en kleine rollen in binnen- en buitenland.

Onlangs zong ze in Athene de titelrol van Bizets opera Carmen! Ook barok en het hedendaagse oeuvre zijn haar niet vreemd. Laat u betoveren!

Youngky Eurlings (Bunde, 1995) is een prachtige bariton met een zeer verzorgde en donkere stem.

Hij volgde de vooropleiding muziektheater aan de Hogeschool voor de Kunsten in Tilburg en studeert nu aan het Conservatorium van Maastricht.

Tot slot de tenor Ivo van der Bijl (Beek, 1973).

Hij noemt zichzelf cultureel ondernemer, maar is bovenal zanger met een zeer uiteenlopend repertoire.

Hoewel zijn opleidingen klassiek waren, is hij niet bang voor uitstapjes naar jazz of licht repertoire, hij geniet van de kunst van het zingen en brengt dat graag op u over!

De zangers worden op piano begeleid door Vincent Kusters.